tag:blogger.com,1999:blog-892702738665081210.post4883968511826342297..comments2024-03-28T23:25:55.159-07:00Comments on Min Lilla Kokvrå: En fundering...Min Lilla Kokvråhttp://www.blogger.com/profile/16197079820954256255noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-892702738665081210.post-22752206028676508242014-09-11T03:49:24.789-07:002014-09-11T03:49:24.789-07:00Man blir absolut sugen på att prova nya recept när...Man blir absolut sugen på att prova nya recept när man bläddrar i böckerna, men oftast är det tiden det kommer an på om det blir av eller inte, och en hel en del recept är så avancerade, och det krävs konstiga ingredienser, att det helt enkelt inte blir av pga av det. Min Lilla Kokvråhttp://minlillakokvra.blogspot.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-892702738665081210.post-29873111219586935772014-09-11T00:25:25.438-07:002014-09-11T00:25:25.438-07:00Jo, jag använder dom. Men mestadels så blir man ju...Jo, jag använder dom. Men mestadels så blir man ju sugen på att baka och laga mat och prova nya recept när man bläddrar i böckerna.Catarinahttps://www.blogger.com/profile/16628200715757150025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-892702738665081210.post-35644235651808073002014-08-31T01:52:11.528-07:002014-08-31T01:52:11.528-07:00Mia Öhrns bok ska jag lägga till på lånelistan, de...Mia Öhrns bok ska jag lägga till på lånelistan, den har jag vad jag minns inte bläddrat i. Håller helt med dig om att det beror på boken om den kommer mycket till användning eller ej. Kände direkt att En nypa socker inte var boken för mig. Visst, den innehöll mycket smaskigt och gott, men kändes lite för avancerad. Medan Holy sweet var upplagd på ett helt annat sätt med tydliga instruktioner och bilder. Det är då det är bra att låna böckerna först för att bilda sig en uppfattning om boken är värd att köpa eller ej.Min Lilla Kokvråhttp://minlillakokvra.blogspot.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-892702738665081210.post-2616399104639724262014-08-31T01:08:17.591-07:002014-08-31T01:08:17.591-07:00Jag tror lite att det beror på boken om jag använd...Jag tror lite att det beror på boken om jag använder den mycket eller ej. Jag älskar Mia Öhrns franska bakverk och har gjort många recept ur den även om min favorit är jordgubbstårtan. Den brukar jag dekorera med ätbara blommor så som syren eller pensé. Det blir otroligt vackert men är inte så tidskrävande. Till stora kalas har jag lagt ner att göra allt för avancerat, det sparar jag istället till den lilla fikastunden när det finns tid att njuta. LizaVisaLizahttps://www.blogger.com/profile/03646624349245614809noreply@blogger.com