tag:blogger.com,1999:blog-892702738665081210.post6919998551173099031..comments2024-03-28T09:36:41.194-07:00Comments on Min Lilla Kokvrå: Renskav med ädelost och ugnsbakad fänkålMin Lilla Kokvråhttp://www.blogger.com/profile/16197079820954256255noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-892702738665081210.post-21561428310382568962017-10-25T21:10:00.444-07:002017-10-25T21:10:00.444-07:00Då tycker jag det är dags igen :) Gillar du inte ä...Då tycker jag det är dags igen :) Gillar du inte ädelost kan du göra en renskavsgryta istället. Stek renskav med lök och tillsätt creme fraiche, några droppar soja och en klick svartvinbärsgelé. Salta och peppra. Klart!Min Lilla Kokvråhttps://www.blogger.com/profile/16197079820954256255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-892702738665081210.post-42185156002293177262017-10-25T20:50:17.401-07:002017-10-25T20:50:17.401-07:00Renskav har jag ätit för många år sedan hos min fa...Renskav har jag ätit för många år sedan hos min farfar som bodde högre upp i landet. Har faktiskt inte ätit det sedan dess. Men det var gott. Ha en fin dag Kram PernillaFlower of Famehttps://www.blogger.com/profile/09796205655792879654noreply@blogger.com