tag:blogger.com,1999:blog-892702738665081210.post4004722109481681746..comments2024-03-27T13:01:26.025-07:00Comments on Min Lilla Kokvrå: Kategorin grönsaker - och så är det Fredag!Min Lilla Kokvråhttp://www.blogger.com/profile/16197079820954256255noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-892702738665081210.post-80765307811186049392018-06-03T20:32:33.451-07:002018-06-03T20:32:33.451-07:00Stekt broccoli är en favorit, blir lite sött karam...Stekt broccoli är en favorit, blir lite sött karamelliga, men jag har aldrig stekt just broccoli i vitlök. Måste testas. Tack för tipset :)Min Lilla Kokvråhttps://www.blogger.com/profile/16197079820954256255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-892702738665081210.post-58654484477096889572018-06-02T14:37:59.369-07:002018-06-02T14:37:59.369-07:00Jag älskar grönsaker, väljer det framför kött - me...Jag älskar grönsaker, väljer det framför kött - men vill allra helst ha båda:). Barnens favorit är när jag steker färsk broccoli i vitlök, de är hårt pratglade på mig! Annahttp://www.annapannapuff.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-892702738665081210.post-75565735734656716862018-06-01T11:51:30.603-07:002018-06-01T11:51:30.603-07:00Grönsaker i stavar är ju bra också att ta till i v...Grönsaker i stavar är ju bra också att ta till i väntan på att maten ska klar. Och med en dipp till blir det säkert ännu mer intressant att äta grönsaker.Min Lilla Kokvråhttps://www.blogger.com/profile/16197079820954256255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-892702738665081210.post-14419577213541944822018-06-01T04:25:39.841-07:002018-06-01T04:25:39.841-07:00Så här i värmen kör vi mycket dipp och grönsaker (...Så här i värmen kör vi mycket dipp och grönsaker (kokta till barnet och råa till mig) och rotsaker. Dippen gör jag på bönor eller kikärtor, kryddar beroende på humör och ibland rör jag i cream fraiche.Katarinahttps://www.blogger.com/profile/12266126919422291653noreply@blogger.com