Till skillnad från grönsaksbiffarna i förra inlägget så var dessa kycklingfärsbiffar betydligt lättare att steka. Beräkna dock extra tid för färsblandningen att vila i kylen innan de steks.
Kycklingfärsbiffar
4 portioner
500 g kycklingfärs
1 dl mjölk
1 dl ströbröd
1 ägg
1 liten gul lök, finriven
1 morot, finriven
3 vårlökar, finhackad
1 tsk curry
1 tsk tsk salt
2 krm svartpeppar
1 msk smör, till stekning
Gör så här
Blanda alla ingredienser till kycklingfärsen.
Låt färsblandningen vila 0,5-1 timme i kylen.
Forma färsen till bollar och stek dem i smör tills de har fått fin färg och är genomstekta.
Servera med valfritt tillbehör.
Det var väldigt länge sedan som jag åt biffar av kyckling. Det är ju så gott!
SvaraRaderaEller hur!!
Radera