Välkommen!

fredag 26 september 2014

Äntligen fredag! 

Nu är de gluten- och laktosfria ingredienserna inhandlade till fyriskakan jag ska baka i helgen. Du vet väl att du är utmanad av mig? Om inte, klicka här och läs mer om utmaningen. Ikväll blir det tacos till fredagsmyset här hos oss. Vad äter ni för gott? Och imorgon bär det av en sväng till stan, tänkte köpa mig en ny kamera. Den jag använder nu måste någon ha ändrat någon inställning på när vi var på Santorini i somras, den har inte varit riktigt till belåtenhet sen dess. Någon kan säkert vara jag, för vi har alla i familjen varit där och tryckt och ändrat hit och dit, men nu kan ingen av oss få tillbaka grundinställningen på kameran, om det nu finns någon sådan. Alltså står en ny kamera just nu överst på inköpslistan. Vad har du för planer i helgen? Förutom att baka fyriskaka då, förstås ;)     
Trevlig helg!

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Då vi nu är i värmen får vi förstås passa på att grilla då det blev det ikväll, oxfilé , bakad potatis och majskolvar, smaskens och efter det lite varma kastanjer med salt och smör! Nu är man mätt och belåten :)
  Kakan får jag nog hoppa över då vår enorma gasugn här inte riktigt beter sig som jag vill....;)
  vad kul med en ny kamera! Lycka till, kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grilla är ju aldrig fel, och särskilt inte när man är i Provence. Gasugn lät lätt komplicerat ;) får väl utmana dig i nåt när du är hemma på svensk mark igen. Ha det gott!

   Radera
 2. Härligt med helg och hoppas du hittar en kamera som är till belåtenhet. Min plan för helgen är att göra absolut ingenting och bara ta det lugnt :) Liza

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lugn och ro och inga måsten låter som en ljuvlig helg i mina öron. Tycker det alltid är något som måste göras, säkert många måsten som jag skulle kunna strunta i men jag tycker det är svårt att bara koppla av och blunda för dem. Antar att du kommer sitta och njuta i din fina rosenträdgård i helgen :) Trevlig helg!

   Radera