Välkommen!

lördag 5 april 2014

Härliga uteliv!

Underbart att det nu är så pass varmt att man kan kan ta med sig sin kopp med kaffe och sitta ute och njuta. Älskar att gränsen mellan ute och inne försvinner och trädgården blir som ett extra rum.
Läser på om Greklands öar. Flyg och boende är nämligen bokat till Santorini i sommar. Ska bli så kul!! Har länge drömt om att ö-luffa bland de grekiska öarna och i år blir det en mix mellan charter och sporadiska besök på de närmsta öarna kring Santorini :)

2 kommentarer:

  1. Verkligen helt underbart när det åter går att vistas ute i trädgården. Vi funderar på att bygga ett utomhuskök för att än mer sudda ut gränsen mellan ute och inne. Grekland låter onekligen härligt, var på Korfu för två år sedan vilket var helt fantastiskt. Kramar Liza

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ett utomhuskök är ju verkligen en dröm, men ska jag vara ärlig så känns ändå mer praktisk att laga maten inne i köket för att sedan ta den med ut och äta eller iaf förbereda det mesta inne och sedan grilla ute, kan annars tänka mig att man står där i ute köket och måste springa in än efter det ena, än efter det andra, men har man löst det problemet och har allt ute typ kryddor mm så visst är det en dröm att kunna vara ute och laga mat. Kram!

      Radera