måndag 20 oktober 2014

Sallad med kikärtor, tomat och fetaost

I fredags kväll när vi åt färdiggrillade revben ville ungdomarna ha pomme till. Jag och mannen däremot föredrog att äta en sallad. Salladen gjorde jag på kikärter, tomat och fetaost, som jag blandade med olivolja och balsamvinäger. Enkelt, matigt och gott! 
Till det drack vi Gnarly Head (nr 6597). Ett gott, bärigt vin med inslag av ekfat.  

Sallad med kikärtor, tomat och fetaost
4 portioner

300 g blandad sallad
300 g blandade tomater, nedskurna
Gurka
1 frp kikärtor
1 frp fetaost
Olivolja
Balsamvinäger
Salt
Peppar

Gör så här
Blanda  tomater, gurka och kikärtor med olivolja och vinäger
Smaka av med salt och peppar
Vänd ner sallad och ost
Servera genast


4 kommentarer: