som passar perfekt att göra när man har lite tomtegröt över.
Saffranspannkaka
4 portioner
500 g risgrynsgröt
2 msk honung
1 kuvert saffran
0,5 dl russin
50 g sötmandel, hackad
2 bittermandlar, hackade
3 ägg
Till servering
Vispad grädde
Sylt
Gör så här
Häll gröten i en bunke
Smaka av med honung, saffran och russin
Rör ner mandel och ägg
Häll allt i en smord ugnsform
Grädda längst ner i ugnen i 225 grader i ca 30 minuter
4 portioner
500 g risgrynsgröt
2 msk honung
1 kuvert saffran
0,5 dl russin
50 g sötmandel, hackad
2 bittermandlar, hackade
3 ägg
Till servering
Vispad grädde
Sylt
Gör så här
Häll gröten i en bunke
Smaka av med honung, saffran och russin
Rör ner mandel och ägg
Häll allt i en smord ugnsform
Grädda längst ner i ugnen i 225 grader i ca 30 minuter
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar