Välkommen!

fredag 14 augusti 2015

Fotoutmaning v 33 - reflektion

Fredag och ny fotoutmaning hos Fröken Foto, och till veckans tema reflektion har jag valt bilder från vår semester i  Finland, som jag visserligen redan visat er i ett tidigare inlägg, men de är ju perfekta till dagens tema, så här kommer ett par favoriter i repris...Önskar er en skön fredag med tid för eftertanke!

12 kommentarer:

 1. Urtjusiga foton som kan visas många gånger. Molnen reflekteras så fint mot vattenytan. Tycker särskilt mycket om det nedre fotot - det innehåller så mycket känsla. Fin fredag till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är något visst med den där vyn ut över sjön. Har en liknande bild från ett tidigare år när ett av barnen sitter och metar där på bryggkanten. Lika rofylld den.

   Radera
 2. Superhärliga bilder för reflektion. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, och detsamma till dig, Pernilla. Kram

   Radera
 3. Mäktigt. På den översta fick jag titta några gånger innan hjärnan gick med på att det inte var taget rakt upp i himlen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, bilden är något förvirrande :)

   Radera
 4. Så vackert... helt underbar tolkning på temat!

  SvaraRadera
 5. Otroligt fina bilder, väl värda att visa igen!!
  Sv: Jag lovar att rapportera i helgen. Paniken börjar så smått infinna sig, jag har sett förra årets teman och undrar vad jag gett mig in på...:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer säkert gå bra, säger jag, utan att egentligen ha en aning om vad det innebär att delta i ett fotomaraton. Jag ser fram emot att läsa din rapport, för jag är verkligen nyfiken och intresserad. Låter som en kul grej. Lycka till!

   Radera
 6. Häftiga bilder som du tagit och vilken fantastisk natur vi har:)
  Hoppas du får en fin helg!
  Kram Martina /Familjemix

  SvaraRadera
 7. Galet snygg reflektion!

  kram kram Malin

  SvaraRadera