En pastasås som även passar till ris,
och kantarellerna går att byta ut till annan svamp, t ex champinjoner.
Jag använde torkade kantareller som jag lät ligga i blöt ca 1 timme innan tillagning.
Pastasås med kyckling och kantareller
4 portioner
3 kycklingfiléer
150 g färsk svamp (ca 2 nävar torkad)
2 dl creme fraiche
1 dl mjölk
1 msk dijonsenap
1 tsk dragon
140 g bacon
1 paprika
Till servering
Pasta
Gör så här
Skär kycklingfiléerna i strimlor
Bryn i olja
Salta och peppra
Tillsätt svampen och låt den fräsa med några minuter
Tillsätt creme fraiche, mjölk, senap och dragon
Låt koka samman 5-8 minuter
Smaka av med salt och peppar
Hacka paprika och strö över såsen och låt bli varm
Stek baconet knaprigt och smula i mindre bitar över såsen
Låter som en rätt lätt rätt. Passar mig bra. Gillar både kyckling och pasta. Hoppas du får en trevlig resa på Rhodos. Kram Pernilla
SvaraRaderaTack, Pernilla!
Radera