Välkommen!

fredag 13 november 2015

Grattis Linus!

Såg ni finalen igår? Grattis till Linus som tog hem titeln Bästa hemmabagaren 2015. En bok att skriva upp på önskelistan - Baka med Linus.
Nog kan man säga att programmet inspirerar till att baka. Varför inte använd er av sökfunktionen här i listen till höger så får ni upp en hel radda med inlägg inspirerade av Hela Sverige bakar under de senaste åren. Bland annat hittar ni Fyriskakan från förra året som jag utmanade er läsare att baka.

2 kommentarer:

 1. Självklart sågs finalen av frun - herr W jobbade tyvärr men fick ett sms direkt när vinnaren stod klar. Vi har hejat på Linus sen flera program tillbaka och tycker att det är fantastiskt roligt att "Hela Sverige bakar" äntligen vinns av en helt vanlig kille som tycker om att baka. Boken hoppas vi tomten kommer med till oss.
  Trevlig helg, kramizar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det kul att Linus tog hem segern, men jag trodde faktiskt någon av tjejerna skulle vinna, för jag tyckte i ärlighetens namn inte hans bröllopstårta riktigt höll måttet, kanske det var smaken som avgjorde...men i slutvinjetten när det var några snabba bilder från bröllopet när tårtan serverades såg den jättefin ut, så, som sagt Grattis till Linus! och trevlig fredag och helg till er! Kramar!

   Radera