Välkommen!

söndag 1 november 2015

Mitt bidrag till Rosa bandet kampanjen

Rosa oktober är slut och det återstår för mig att redovisa mitt bidrag till Rosa bandet kampanjen. 1 krona per lämnad kommentar under oktober var mitt löfte, och naturligtvis räknar jag även med mina egna kommentarer till er som kikat in och lämnat en kommentar. Tack, alla ni rara som tagit er tid att lämna ett avtryck här i Min Lilla Kokvrå! Kommentarer uppskattas naturligtvis även under resten av året, inte bara i oktober, men just nu när det är för den goda sakens skull känns det extra roligt att berätta att vi tillsammans har fått ihop 150 kommentarer under oktober, vilket betyder att jag idag har skänkt 150 kronor till Cancerfonden. 
Heja oss! Men kampen är ju inte över bara för att vi nu går in i november, kampen mot cancer fortsätter, och känner man att man vill bidra med en gåva till cancerforskningen så kan man göra det HÄR, året runt.


2 kommentarer:

 1. Heja dig och vilket fint initiativ detta var. Intet öga kunde ha varit torrt när man satt och såg galan "Tillsammans mot cancer" i tisdags på tv.
  Kramizar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej,svårt att låta bli och grina när man hör hur cancern drabbar inte bara den sjuka utan även familj, släkt och vänner, och de stackars barnen som förlorat en mamma eller pappa...
   Kramar!

   Radera