Välkommen!

onsdag 31 augusti 2016

Inlägg nr 1 500!


1 500 inlägg på 4 år har det blivit. Vilket innebär att jag snittar 375 inlägg per år, ca 7 st  per vecka. Alltså ett inlägg om dagen, i 4 år!
Är det då värt all tid jag lägger ner på bloggen? Jo, det tycker jag allt, även om det känns lite motigt  just för tillfället, för jag har lärt känna så många trevliga bloggvänner under åren, kommit i kontakt med och fått erfarenhet från människor jag annars aldrig skulle mött och framför allt fått in familjen i ett sunt tänk kring mat och varierad vardagskost, så visst har det varit värt det.
Ibland får jag idétorka och känner att jag nog ska ta och trappa ner på bloggandet men det brukar snabbt gå över när jag ramlar över något smarrigt recept, eller får en idé till ett inlägg, eller gör något roligt som jag vill dela med mig av till er. 
Eller dokumentera för min egen skull. Bloggen är ju som en dagbok. 
Vad gjorde jag t ex på dagen för exakt två år sedan, den 31/8 - 2014
Kul att ha saker och ting dokumenterade för att kunna gå tillbaks och minnas.
Och vad skulle jag sysselsätta mig med tidiga morgnar när jag dricker mitt kaffe om jag inte hade bloggen att knåpa med!? 
Summa summarum; jag fortsätter nog ett tag till med min blogg, men kanske drar ner lite på takten, till några inlägg per vecka, eller iaf ett inlägg varannan dag... ;) 
Vi får väl se vad framtiden här i bloggen bär med sig.

                                                      Ha en fin onsdag!

4 kommentarer:

 1. Grattis på den stora dagen! :)
  Du gör det bra du, själva är vi långt ifrån den siffran trots att vi firat 5-års jubileum. Men skam den som ger sig, vi knatar på även här.
  Kramizar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror ni fokuserar helt rätt, det är inte mängden inlägg som är det viktiga, utan kvalitén på innehållet. Kan känna att jag tappar lite fokus där ;)

   Kramar till er och ha det gott!

   Radera
 2. Grattis på årsdagen! Inspirationen kommer och går men bloggen består - det känner nog många igen sig i... Men visst är det en rolig minnesbank/dagbok!!

  SvaraRadera