måndag 14 augusti 2017

Pizzaslice som förrätt eller tilltugg

De här pizzaslicen blev verkligen hur goda som helst.
Jag köpte färdig pizzabotten (finns i kyldisken) och toppade med rester från kylskåpet. Färskost, creme fraiche och mozzarella. Gräddade tills pizzan fått fin färg och toppade sedan med lufttorkad skinka, oliver och en klick smaksatt creme fraiche, och som pricken över i lite klippt gräslök. As simple as that :)

Pizzaslice
ca 20-25 st

1 färdig pizzabotten
0,5 pkt creme bonjour färskost Vitlök & örter
1 dl crème fraiche naturell
2 bitar mozzarella, uppskuren i bitar
1-2 dl lätt crème fraiche paprika chili 
ca 120 g lufttorkad skinka
Oliver
Gräslök

Gör så här
Rulla ut den färdiga pizzadegen på en ugnsplåt med bakplåtspapper 
Bred på färskosten och den naturella crème fraichen
Fördela mozzarellan över 
Grädda mitt i ugnen i 250 grader tills pizzan fått fin färg
Ta ut pizzan ur ugnen och klicka ut den smaksatta crème fraichen
Toppa med skinka, oliver och klippt gräslök
Skär upp pizzan i lagom stora slices


Mums!


2 kommentarer: