tisdag 1 oktober 2024

Torskrygg i ugn med pesto, fetaost och tomat

Dagens middag, torskrygg med italienska smaker möter svensk potatis.
Skulle säkert funka med pasta oxå. Berätta om ni testar :)

Visst är det mysigt att få tända levande ljus om kvällarna igen!


Torskrygg i ugn med pesto och fetaost
4 port

 400 g torskrygg
1 burk pesto, 200 g
1 fp fetaost, 150 g
salt och svartpeppar
4 st plommontomater
Till servering
Kokt pressad potatis
Sallad

Gör så här
Lägg tinad, avtorkad torskrygg i en ugnssäker form.

Salta lätt och dra några drag med pepparkvarnen.

Bred över peston. Smula över fetaosten.
 Fördela skivade plommontomater över allt.
Värm ugnen till 200 ° och ugnsbaka i cirka 25 minuter
eller tills torsken är helt klar.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar