Välkommen!

fredag 8 juli 2016

Semester!!

Sista arbetsdagen avklarad och nu går jag på semester. Jippi!!


Nu när semestern äntligen är här kommer jag kanske inte vara lika flitig här på bloggen. Jag hoppas bl a på att få en bänk under almen gjord. Jag tänker försöka mig på att snickra den själv med lite vägledning av mannen. Har faktiskt ritat en ritning och räknat ut hur mycket virke som går åt.


Som tur var kollade mannen upp mina beräkningar och kom fram till att jag inte ritat skalenligt, utan jag fick räkna om. Istället för 35 plankor räcker det med 10 ;) 
När jag tänker efter kanske jag behöver en hel del vägledning, haha.
Vi får se när semestern är slut om det står en bänk här under almen som är snickrad av mig, eller kanske av någon annan :Jag hoppas också på väder för utflykter till sjöar och andra spännande platser.
Jag tänker helt enkelt njuta av min ledighet och umgås med familjen istället för att sitta vid datorn. Men några inlägg kommer det säkert bli så det inte blir alldeles öde och stiltje här på bloggen. Dessutom har jag förberett med ett namnsdagstema i fruntimmersveckan och en tävling. Håll utkik efter det!
Ni vet väl förresten om att ni kan använda sökfunktionen Leta i bloggen i listen här till höger!? Det finns drygt 1 400 inlägg här i Min Lilla Kokvrå med recept, trädgård, träning och pyssel att botanisera bland. Håll till godo!

  Nu ser jag fram mot sköna dagar med mycket sol och bad
och önskar er alla fina bloggvänner en riktigt skön och härlig sommar!

See you!

7 kommentarer:

 1. Ska bli spännande
  att se resultatet av bänkbyggandet....ha en skön sem

  SvaraRadera
 2. Namnsdagstema låter spännande. Det ser vi framemot. Frun (heter Sara som mellannamn) och alla hennes kvinnliga familjemedlemmar firar alla namnsdag under fruntimmersveckan så den brukar alltid firas med extra gott fika.
  Lycka till med snickrandet, alltid mysigt att låta kreativiteten byta skepnad emellanåt. Önskar dig en härlig semester och så tittar vi in här ibland för att se om du lagt upp något nytt och gott. Semesterkramizar i stora lass! <3

  SvaraRadera
 3. Kommer bli fräckt med en bänk runt trädet. Det klarar du fint. Härligt med semester. Jag ska jobba en vecka till sen är det jag som skriker jippi. Ser fram emot resultatet av den fina bänken. Ha en härlig semester Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Åh, så härligt med semester! Grattis! Och lycka till med sommarens projekt!

  SvaraRadera
 5. Kul med ett semesterprojekt, ska bli spännande att se resultatet. /Liza

  SvaraRadera
 6. Spännande och se hur det blir när det är färdigt. Ha sköna dagar.
  Här har det regnat den sista tiden nästan varje dag. Men man kan ha det mysigt ändå.
  Allt gott och trevlig semester
  Annika

  SvaraRadera