Startar upp söndagen med en chiapudding till frukost
med smak av kokos och vaniljkvarg.
Toppad med frukter, bär och kanelmüsli.
Vill du äta chiapudding till frukost gör du bäst i att förbereda den kvällen innan
då chiafröna behöver svälla en stund för att binda vätskan
och ge puddingen dess geléaktiga konsistens.
Det gröna bäret här ovanför till vänster på bilden är ett kiwibär.
Ser ut som krusbär men är söta och smakar kiwi.
Chiapudding
1 portion
1 dl kokosmjölk
2msk vaniljkvarg
1 krm vaniljpulver
1,5 msk chiafrön
Till servering
Frukt och bär
Gör så här
Blanda kokosmjölke, vaniljkvarg, vaniljpulver och chiafrön
Låt stå över natten
Server med frukt
Skön söndag!
Mumsigt! Ha en härlig söndag Kram Pernilla
SvaraRaderaChiapudding var länge sedan jag gorde tack för tipset.)
SvaraRadera