En fräsch matig sallad med smak av både sälta, sötma och nötighet.
Korngrynen
och avokadon gör den mättande och den sötsyrliga jordgubbsdressingen gör rätten fulländad. Ät till lunch, middag eller som ett gott tillbehör.
2 portioner
2 port korngryn
1 grönsaksbuljongtärning
ca 200 g jordgubbar
0,5 msk rödvinsvinäger
0,25 dl olivolja
Salt
Vitpeppar
Salt
Vitpeppar
200 g halloumi
(kan bytas ut mot 150 g fetaost)
(kan bytas ut mot 150 g fetaost)
1 dl hel skalad sötmandel
1 hjärtsalladshuvuden
1 avokado
0,5 kruka basilika
surdegsbröd
Gör så här
Rena rama hälsokicken tänker jag när jag ser bilden. Åhh så gott. Fast jag vet ju inte har aldrig testat korngryn. Kraaam Pia
SvaraRaderaHälsokick var ordet. Och jag tror att du skulle gilla korngrynets milda nötiga smak ihop med jordgubbarna och övriga ingredienser. Korngryn är ett fint alternativ till ris eller pasta. Kram!
Radera