En god vardagsgryta som du kan hotta upp med extra chili om du vill.
4 portioner
400 g köttfärs
2 klyftor vitlök, hackade
4 stjälkar stjälkselleri, hackade
1 förp krossade tomater med chili
1 förp vita bönor i tomatsås
chilipulver
salt
2 klyftor vitlök, hackade
4 stjälkar stjälkselleri, hackade
1 förp krossade tomater med chili
1 förp vita bönor i tomatsås
chilipulver
salt
svartpeppar
Gör så här
Fräs lök och
selleri med lite mattfett i en gryta.
Lägg i färsen, mosa och bryn den.
Krydda och rör ner tomaterna.
Koka sakta 30-40 minuter.
Rör ner bönorna de sista 10 minuterna.
Smaka av med kryddorna.
Servera gärna grytan med ett gott bröd.
Lägg i färsen, mosa och bryn den.
Krydda och rör ner tomaterna.
Koka sakta 30-40 minuter.
Rör ner bönorna de sista 10 minuterna.
Smaka av med kryddorna.
Servera gärna grytan med ett gott bröd.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar