Jag skulle baka kanelbullar igår och sökte i bloggen efter "bullar" och fick träff på detta frestande recept på kesobullar. Tänker att jag ska göra dem till frukost nästa helg.
Idag står det en promenad i solskenet och fira syrran som fyller år på agendan.
Skön söndag!
Kesobullar
6 stycken
250 g keso
5 dl havregryn
4 ägg
1 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
Garnering
Vallmofrön
Gör så här
Lägg alla ingredienser i en bunke
Blanda ihop med en gaffel
Använd händerna för att forma till sex lika stora bullar
Lägg bullarna på en bakpappersklädd plåt och toppa med vallmofrön
Grädda i mitten av ugnen i 20 minuter,
tills bullarna fått fin färg och släpper lätt från bakpappret
Låt gärna svalna helt innan de äts med goda pålägg
250 g keso
5 dl havregryn
4 ägg
1 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
Garnering
Vallmofrön
Gör så här
Lägg alla ingredienser i en bunke
Blanda ihop med en gaffel
Använd händerna för att forma till sex lika stora bullar
Lägg bullarna på en bakpappersklädd plåt och toppa med vallmofrön
Grädda i mitten av ugnen i 20 minuter,
tills bullarna fått fin färg och släpper lätt från bakpappret
Låt gärna svalna helt innan de äts med goda pålägg
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar