Vi firade svärfars 80-årsdag i veckan och bjöds på fläderbål innan maten.
Svalkande gott en varm sommar dag. (Ja, det regnade i alla fall inte den dagen... ;)
ca 10 glas
2,5 dl fläderblomssaft
10 dl prosecco, eller annat mousserande vin5 limefrukter
Is
20 kvistar färsk mynta
Gör så här
Kyl alla ingredienser väl.
Blanda flädersaft och vin.
Skär limen i klyftor och pressa i limejuicen.
Smaka av om det behövs mer flädersaft eller limejuice.Skär limen i klyftor och pressa i limejuicen.
Tillsätt is precis före servering.
Garnera med mynta och servera genast.
Servera gärna med limeklyftor bredvid, för var och en att tillsätta i glaset.
Garnera med mynta och servera genast.
Servera gärna med limeklyftor bredvid, för var och en att tillsätta i glaset.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar