Kassler i sötsur sås
8 portioner
1 kg kassler
1 gul lök
1 röd paprika
1 vitlöksklyfta
1 burk ananas + spad ( 227g)
1 dl tomatpuré
6 dl vatten
2 dl vitvinsvinäger
2 dl socker
2 hönsbuljongtärningar
3 msk maizenamjöl
1 gul lök
1 röd paprika
1 vitlöksklyfta
1 burk ananas + spad ( 227g)
1 dl tomatpuré
6 dl vatten
2 dl vitvinsvinäger
2 dl socker
2 hönsbuljongtärningar
3 msk maizenamjöl
Till servering
Ris
Sallad
Gör så här
Skär kasslern i bitar
Gör så här
Skär kasslern i bitar
Skär lök, paprika och ananas
i bitar
Finhacka vitlöken
Bryn kasslern i en gryta
Bryn kasslern i en gryta
Lägg i lök, paprika, vitlök
och bryn lite till
Vispa samman vatten, vinäger, socker, tomatpuré, buljong, ananasspadet och maizena
Häll blandningen över kasslern och låt puttra i ca 5 minuter
Lägg i ananasen och låt koka ytterligare någon minut
Vispa samman vatten, vinäger, socker, tomatpuré, buljong, ananasspadet och maizena
Häll blandningen över kasslern och låt puttra i ca 5 minuter
Lägg i ananasen och låt koka ytterligare någon minut
Såna här recept gillar jag, tack, detta ska helt klart testas!
SvaraRaderaJa jag är så glad över att jag testade yogan, längtar redan till nästa gång. När jag sedan kan grunderna så kommer jag säkerligen att göra det hemma också.
Kram
//bara anna
Jätte kul att du fick en så positiv första upplevelse av yogan :) Att yoga är som en ständig aha-upplevelse, både av fysiska och psykiska känslor, och förståelse för att kropp och knopp hänger ihop.
RaderaLycka till!
Ser gott ut! ;) / kram Linda
SvaraRaderaDet var det, så tack för receptet :)
Radera