Fisk
har kort tillagningstid. För att ta reda på huruvida fisken är
färdigtillagad är en digital termometer det bästa redskapet. Stick bara
in termometern på fiskens tjockaste ställe och avbryt tillagningen när
önskad kärntemperatur har uppnåtts.
Om du inte har tillgång till en termometer kan du ta reda på om fiskköttet är färdigt med en gaffel eller potatissticka. Går gaffeln eller stickan lätt igenom köttet är fisken färdig.
Ett tredje sätt att kontrollera om fisken är färdig är att se på fiskköttets färg och utseende. Är köttet vitt och ogenomskinligt är fisken klar. Laxköttet skall vara blekrosa och ogenomskinligt.
- See more at: http://shop.fiskbilen.se/recept/fiskrecept/#sthash.VhnpOOO3.dpuf
Om du inte har tillgång till en termometer kan du ta reda på om fiskköttet är färdigt med en gaffel eller potatissticka. Går gaffeln eller stickan lätt igenom köttet är fisken färdig.
Ett tredje sätt att kontrollera om fisken är färdig är att se på fiskköttets färg och utseende. Är köttet vitt och ogenomskinligt är fisken klar. Laxköttet skall vara blekrosa och ogenomskinligt.
- See more at: http://shop.fiskbilen.se/recept/fiskrecept/#sthash.VhnpOOO3.dpuf
Fisk
har kort tillagningstid. För att ta reda på huruvida fisken är
färdigtillagad är en digital termometer det bästa redskapet. Stick bara
in termometern på fiskens tjockaste ställe och avbryt tillagningen när
önskad kärntemperatur har uppnåtts.
Om du inte har tillgång till en termometer kan du ta reda på om fiskköttet är färdigt med en gaffel eller potatissticka. Går gaffeln eller stickan lätt igenom köttet är fisken färdig.
Ett tredje sätt att kontrollera om fisken är färdig är att se på fiskköttets färg och utseende. Är köttet vitt och ogenomskinligt är fisken klar. Laxköttet skall vara blekrosa och ogenomskinligt.
- See more at: http://shop.fiskbilen.se/recept/fiskrecept/#sthash.VhnpOOO3.dpuf
Om du inte har tillgång till en termometer kan du ta reda på om fiskköttet är färdigt med en gaffel eller potatissticka. Går gaffeln eller stickan lätt igenom köttet är fisken färdig.
Ett tredje sätt att kontrollera om fisken är färdig är att se på fiskköttets färg och utseende. Är köttet vitt och ogenomskinligt är fisken klar. Laxköttet skall vara blekrosa och ogenomskinligt.
- See more at: http://shop.fiskbilen.se/recept/fiskrecept/#sthash.VhnpOOO3.dpuf
Fisk
har kort tillagningstid. För att ta reda på huruvida fisken är
färdigtillagad är en digital termometer det bästa redskapet. Stick bara
in termometern på fiskens tjockaste ställe och avbryt tillagningen när
önskad kärntemperatur har uppnåtts.
Om du inte har tillgång till en termometer kan du ta reda på om fiskköttet är färdigt med en gaffel eller potatissticka. Går gaffeln eller stickan lätt igenom köttet är fisken färdig.
Ett tredje sätt att kontrollera om fisken är färdig är att se på fiskköttets färg och utseende. Är köttet vitt och ogenomskinligt är fisken klar. Laxköttet skall vara blekrosa och ogenomskinligt.
- See more at: http://shop.fiskbilen.se/recept/fiskrecept/#sthash.VhnpOOO3.d
Om du inte har tillgång till en termometer kan du ta reda på om fiskköttet är färdigt med en gaffel eller potatissticka. Går gaffeln eller stickan lätt igenom köttet är fisken färdig.
Ett tredje sätt att kontrollera om fisken är färdig är att se på fiskköttets färg och utseende. Är köttet vitt och ogenomskinligt är fisken klar. Laxköttet skall vara blekrosa och ogenomskinligt.
- See more at: http://shop.fiskbilen.se/recept/fiskrecept/#sthash.VhnpOOO3.d
Att få en perfekt tillagad torskrygg behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen. För att kontrollera att fisken är färdiglagad är det bäst att använda en digital termometer. Stick in termometern i den tjockaste delen och avbryt tillagning när önskad temperatur uppnåtts.
Fisken steks med
lite matfett, en blandning av smör och olja gör att smöret
inte bränner vid lika lätt, och bör vara torr när den läggs i den riktigt varma pannan. Sänk värmen när fisken läggs i pannan. Stek
hastigt för att få en
vacker gyllenbrun färg. Tillaga sedan klart i ugn på ca 125°C. Torsk är en vit fisk och är klar när
termometern visar ca 52°.
Fisk
har kort tillagningstid. För att ta reda på huruvida fisken är
färdigtillagad är en digital termometer det bästa redskapet. Stick bara
in termometern på fiskens tjockaste ställe och avbryt tillagningen när
önskad kärntemperatur har uppnåtts.
Om du inte har tillgång till en termometer kan du ta reda på om fiskköttet är färdigt med en gaffel eller potatissticka. Går gaffeln eller stickan lätt igenom köttet är fisken färdig.
Ett tredje sätt att kontrollera om fisken är färdig är att se på fiskköttets färg och utseende. Är köttet vitt och ogenomskinligt är fisken klar. Laxköttet skall vara blekrosa och ogenomskinligt.
- See more at: http://shop.fiskbilen.se/recept/fiskrecept/#sthash.VhnpOOO3.dpufkort
Om du inte har tillgång till en termometer kan du ta reda på om fiskköttet är färdigt med en gaffel eller potatissticka. Går gaffeln eller stickan lätt igenom köttet är fisken färdig.
Ett tredje sätt att kontrollera om fisken är färdig är att se på fiskköttets färg och utseende. Är köttet vitt och ogenomskinligt är fisken klar. Laxköttet skall vara blekrosa och ogenomskinligt.
- See more at: http://shop.fiskbilen.se/recept/fiskrecept/#sthash.VhnpOOO3.dpufkort
Fisk
har kort tillagningstid. För att ta reda på huruvida fisken är
färdigtillagad är en digital termometer det bästa redskapet. Stick bara
in termometern på fiskens tjockaste ställe och avbryt tillagningen när
önskad kärntemperatur har uppnåtts.
Om du inte har tillgång till en termometer kan du ta reda på om fiskköttet är färdigt med en gaffel eller potatissticka. Går gaffeln eller stickan lätt igenom köttet är fisken färdig.
Ett tredje sätt att kontrollera om fisken är färdig är att se på fiskköttets färg och utseende. Är köttet vitt och ogenomskinligt är fisken klar. Laxköttet skall vara blekrosa och ogenomskinligt.
- See more at: http://shop.fiskbilen.se/recept/fiskrecept/#sthash.VhnpOOO3.dpuf
Om du inte har tillgång till en termometer kan du ta reda på om fiskköttet är färdigt med en gaffel eller potatissticka. Går gaffeln eller stickan lätt igenom köttet är fisken färdig.
Ett tredje sätt att kontrollera om fisken är färdig är att se på fiskköttets färg och utseende. Är köttet vitt och ogenomskinligt är fisken klar. Laxköttet skall vara blekrosa och ogenomskinligt.
- See more at: http://shop.fiskbilen.se/recept/fiskrecept/#sthash.VhnpOOO3.dpuf
Fisk
har kort tillagningstid. För att ta reda på huruvida fisken är
färdigtillagad är en digital termometer det bästa redskapet. Stick bara
in termometern på fiskens tjockaste ställe och avbryt tillagningen när
önskad kärntemperatur har uppnåtts.
Om du inte har tillgång till en termometer kan du ta reda på om fiskköttet är färdigt med en gaffel eller potatissticka. Går gaffeln eller stickan lätt igenom köttet är fisken färdig.
Ett tredje sätt att kontrollera om fisken är färdig är att se på fiskköttets färg och utseende. Är köttet vitt och ogenomskinligt är fisken klar. Laxköttet skall vara blekrosa och ogenomskinligt.
- See more at: http://shop.fiskbilen.se/recept/fiskrecept/#sthash.VhnpOOO3.dpuf
Om du inte har tillgång till en termometer kan du ta reda på om fiskköttet är färdigt med en gaffel eller potatissticka. Går gaffeln eller stickan lätt igenom köttet är fisken färdig.
Ett tredje sätt att kontrollera om fisken är färdig är att se på fiskköttets färg och utseende. Är köttet vitt och ogenomskinligt är fisken klar. Laxköttet skall vara blekrosa och ogenomskinligt.
- See more at: http://shop.fiskbilen.se/recept/fiskrecept/#sthash.VhnpOOO3.dpuf
Fisk
har kort tillagningstid. För att ta reda på huruvida fisken är
färdigtillagad är en digital termometer det bästa redskapet. Stick bara
in termometern på fiskens tjockaste ställe och avbryt tillagningen när
önskad kärntemperatur har uppnåtts.
Om du inte har tillgång till en termometer kan du ta reda på om fiskköttet är färdigt med en gaffel eller potatissticka. Går gaffeln eller stickan lätt igenom köttet är fisken färdig.
Ett tredje sätt att kontrollera om fisken är färdig är att se på fiskköttets färg och utseende. Är köttet vitt och ogenomskinligt är fisken klar. Laxköttet skall vara blekrosa och ogenomskinligt.
- See more at: http://shop.fiskbilen.se/recept/fiskrecept/#sthash.VhnpOOO3.dpuf
Om du inte har tillgång till en termometer kan du ta reda på om fiskköttet är färdigt med en gaffel eller potatissticka. Går gaffeln eller stickan lätt igenom köttet är fisken färdig.
Ett tredje sätt att kontrollera om fisken är färdig är att se på fiskköttets färg och utseende. Är köttet vitt och ogenomskinligt är fisken klar. Laxköttet skall vara blekrosa och ogenomskinligt.
- See more at: http://shop.fiskbilen.se/recept/fiskrecept/#sthash.VhnpOOO3.dpuf
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar