Välkommen!

tisdag 22 april 2014

Vardag igen

och jag hoppas ni haft en lika skön och avkopplande påsk som jag. Ni har säkert liksom jag ätit en massa godsaker, både mat och andra läckerheter som desserter, bakverk och GODIS. Känner nu att jag helst vill slippa se godis på ett tag och börja om, IGEN, med sundare matvanor. Förstår inte att alla ledigheter ska behöva innebära en massa godsaker och näst in till ingen kroppslig aktivitet, det borde man ju förstå att den ekvationen inte går ihop. Beach 2014 närmar sig med stormsteg så nu får det bli andra bullar av, fler promenader,  fler tidiga morgnar i simhallen och fler besök på F&S, så det så, och till middag tänker jag mig typ en lätt asiatisk nudelsallad med lax och en god dressing till. Ha nu en fin start på denna något kortare arbetsvecka :)  
En vecka som jag nu ska iväg och ska starta upp i simhallen. Ha det gott!

2 kommentarer:

 1. Ja du, en hel del godis har det ju blivit här med. Men det som är så bra med att ha hund är ju att man alltid kommer ut på sina promenader, varje dag....
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, katten är inte mycket att gå promenad med, dels är det ju inget måste att ta ut henne på promenad, hon går ju som hon vill, och när hon väl följer med på promenad så går det inte särskilt fort :)

   Radera