Välkommen!

onsdag 20 april 2016

Nyfiken på andra bloggare - Flower of Fame

Viktiga detaljer när man följer en blogg, enligt mig, är att bloggaren har en viss kontinuitet och att hen visar ett visst intresse för mig som följare och svarar och kommenterar tillbaka på mina kommentarer. Att det blir en dialog, helt enkelt.
Den tredje bloggaren, och sista, som jag i min lilla inläggsserie "Nyfiken på andra bloggare" vill lyfta fram är fenomenal på just det, att leverera inlägg varje dag och att kommentera tillbaka, nämligen Pernilla med bloggen Flower of Fame
Vad det är som driver henne att blogga och hur tycker hon en bra och intressant blogg ska vara? Vad tycker hon är roligast och svårast med att blogga ? 
I förra veckan var det bloggarna Ekoista och Livsnjutarnas gourmetkök som svarade på samma frågor. De inläggen hittar du HÄR och HÄR.


Vad är roligast med att blogga?
Det som driver mig att blogga kommer egentligen ifrån min passion att fotografera. Innan jag startade att blogga fick jag frågan hur mycket använder du din kamera? Rätt mycket tyckte jag. Har du inte funderat på att blogga. Nä sa jag. Det är inget för mig. Sedan tänkte jag. Jag kan väl prova. Sedan har jag fastnat för detta. Insåg också att jag fotograferade nog inte så mycket innan som nu. Så fotograferandet och redigering av bilder som sedan visas är roligast. Sen när man får så fina kommentarer och lite som brevvänner runt om i landet är också väldigt skoj och driver mig att fortsätta.

Vad är svårast med att blogga?

Svårast för mig är att komma på något inspirerande för läsarna att skriva om, så läsarna kommer tillbaka och gillar det jag skriver.

Vilket av dina inlägg är det mest klickade?
Har inte koll på vilket som är mest klickat. Men vet att jag fick många kommentarer när jag var med i Fotoutmaning vänner emellan. 

Vad vill du inspirera till genom din blogg?
Jag vill inspirera med vackra bilder. Det har blivit mycket foton på blommor och närbilder är min nisch.


Vad ska en bra blogg innehålla för att locka dig att återkomma?
Jag gillar vackra bilder. Det gör att jag gärna följer en blogg. Klart lite fin inspirerande text är också trevligt.

Tack, fina Pernilla, för dina svar!

Visst får man skrivkramp emellanåt, men då får man låta en fin bild tala istället :) 

Förstår på antal klick på de tidigare två inläggen att det finns ett intresse för bloggares tankar och åsikter kring det här med att blogga. 
Tycker själv det har varit riktigt kul att få känna dessa tre bloggare lite närmre. 
Tack ska ni ha! alla tre, som ställde upp, utan att tveka, och svarade på min frågor. 


Vi höres!

4 kommentarer:

 1. Så fint du gjort om min blogg. Tack för du tog dig tid till detta. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nöjet var helt på min sida :)

   Kram!

   Radera
 2. Tycker att detta var ett riktigt fint initiativ från din sida. Tack för att vi fick vara med och det gav oss också en chans att reflektera över det här med bloggandet.
  Kramizar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket går på slentrian och ibland gör det gott att stanna upp och tänka till; ska jag fortsätt i samma spår, förnya eller byta vinkel.
   Vi har ju en trädgårdsblogg, mannen och jag, och nu när värmen kommer hoppas jag kunna vara ute mycket i trädgården och blogga om vad som händer. Känns som jag behöver något nytt att blogga om, inte bara tänka mat ;) Vi får se om det går att hålla två bloggar igång...

   Tack för att ni hängde på min idé att blogga om andra bloggare :)

   Kramar till er båda!

   Radera