Välkommen!

tisdag 3 maj 2016

Topp 5


Dags för den årliga kollen av de 5 mest klickade inläggen i Min Lilla Kokvrå. 
Kan konstatera att det är samma recept som ligger kvar i toppen sedan förra året i maj, nämligen den populära Tuppkakan.
Varma mackor med champinjonstuvning har åkt ner ett snäpp och ligger nu efter den helstekta fransyskan, toscakakan i långpanna ligger kvar på sin 4:e plats och in på topp 5-listan har checklistan för flytten hemifrån tagit sig. Uppenbarligen finns det många frågor och funderingar när det är dags för ungdomarna att lämna det trygga föräldrahemmet, men inte så mycket info. Kanske de får lite hjälp och vägledning med min lilla lista.

Topp 5 - listan är som följer... Klicka på länkarna för recept och checklista!Eftersom dessa 5 inlägg har varit med och samlat klick under många år är det svårt för nya inlägg att gå om och in på topp 5-listan.
Därför var jag nyfiken på vilka inlägg som under det senaste året fått flest klick,
så här kommer Topp 5 - de senaste 12 månaderna.
Lite smått och gott blandat :)


Om du söker recept på nätet, vad är det då du oftast söker efter?

För min del blir det en hel del vardagsrecept,
men även kakor och tårtor när det vankas kalas, och då gärna i långpanna.

2 kommentarer:

 1. Så mycket gott som ligger i bloggens toppskick. Det är allt roligt med den här statistiken man kan se bakom kulisserna.
  När vi söker recept på nätet är det precis som du skriver ofta vardagsmatrecept men även långpannekakor och ibland letar vi efter recept med en specifik ingrediens. Vi litar oftast mer på recept som lagts upp av matbloggare framför stora livsmedelsproducenter.
  En fortsatt fin vecka till dig, kramizar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Recept med specifik ingrediens blir det ofta för min del när det är skåp- och kylskåpsrensning.
   Lite nördigt kanske, men statistik kring vilka tider under veckan och på dygnet och vilka inlägg som ger flest visningar tycker jag är kul att analysera. Inte så att jag skriver upp och lägger ner en massa tid på att analysera statistik men man lägger ju märke till när något är mer "inne" och när folk är lediga och har tid att surfa på nätet.
   Önskar er också en fortsatt fin vecka. Kramar

   Radera