Välkommen!

lördag 22 oktober 2016

Stora städ och rensar dagen


I veckan har vi fått bergvärme installerat här hemma. Den gamla trotjänaren "Pannan" åkte ut och ersattes med en mer underhållsfri bergvärmepump. 
Hugga och stapla ved är nu ett minne blott


och förhoppningsvis blir det en mer jämn inomhustemperatur här hemma. 
Ser verkligen fram emot att slippa sticka ut fötterna utanför täcket kalla vintermorgnar. Även om det just nu är väldigt varmt här i huset. Vi som är vana vid en temperatur runt 19-20 grader tycker det är i varmaste laget med 22 grader. Men det är väl en inställnings sak och går att justera.
De vänder till rätt duktigt hantverkarna. Allt från rörmokare, elektriker och installatörer har varit på besök här hemma och gjort sin del av arbetet. 
Det har helt enkelt varit full rulle här hemma under veckan, vilket jag inte har märkt av så mycket eftersom jag varit på jobbet, mer än att jag nu får städa upp efter deras framfart. Så idag blir det till att skruva tillbaks dörrkarmar som var tvungna att tas bort så den gamla pannan kunde tas ut, det jobbet står dock mannen mest för, och så ska det dammsugas och skuras golv. 
Tänkte också  rensa ur garderober idag. Skänka och slänga sådant som inte har använts i sommar och plocka fram de mer aktuella plaggen som ligger längst ner i högarna. Så ser min lördag ut. Vad har du för planer för dagen? 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar