Receptet på de gröna medelhavsbiffarna jag lagade härom veckan,
och som Milla tipsade om här,
kommer från boken Maten är min medicin.
Den boken fick jag med posten i fredags,
så nu kan jag själv bläddra och inspireras av den.
så nu kan jag själv bläddra och inspireras av den.
Författaren av boken är indier men har fattat tycke för Sverige
och kommer ofta hit på besök.
Han anger tre orsaker till varför han gärna återvänder till Sverige;
den friska luften, det rena vattnet och att vårt land är så fridfullt.
Något vi svenskar oftast tar för givet och kanske inte alltid förstår att uppskatta.
och kommer ofta hit på besök.
Han anger tre orsaker till varför han gärna återvänder till Sverige;
den friska luften, det rena vattnet och att vårt land är så fridfullt.
Något vi svenskar oftast tar för givet och kanske inte alltid förstår att uppskatta.
Författarens uppväxt med rötter i indisk matkonst har gjort att han fått anpassa sina recept i boken efter vårt klimat och kultur till en kombination av ayurvediska principer och traditionella svenska matvanor. Intressant och spännande!
De första recepten som jag är nyfiken på och ska ta mig an är exotisk mathavresallad och lins- och rårisbiffar.
Här finns det receptet!
See you!
De första recepten som jag är nyfiken på och ska ta mig an är exotisk mathavresallad och lins- och rårisbiffar.
Här finns det receptet!
See you!
Vad kul att du köpte boken:) Jag har testat några recept och har inte blivit besviken. Kul att du testade biffarna:)
SvaraRaderaJag har nu testat lavendelkycklingen såå god finns nu på min blogg.
Ha det gott
Kram Milla
Lavendelkycklingen ja...
RaderaSka genast kika in och se vad du tyckte. Spännande!