Välkommen!

torsdag 11 september 2014

På plats i simhallen kl 06.00

Klockan 06.00 var jag på plats i simhallen idag för att motionssimma.  Sedan jag började jobba heltid för drygt ett år sedan är det tidiga morgnar som har passat bäst för att få till tid för att simma. Tycker inte alls det är särskilt svårt att ta mig till simhallen så pass tidigt, utan känner istället att jag spar tiden som det tar att göra mig i ordning här hemma. Jag äter min frukost, tar min träningsväska, som jag packar kvällen innan, och beger mig tidigt i ottan iväg till simhallen. Jag brukar inte vara ensam, utan fler liksom jag brukar passa på att träna innan de går till jobbet, men idag var det helt öde och tyst i simhallen. I nästan tre kvart var jag ensam innan nästa motionär släntrade in. Det var så fridfullt, inga stojiga ungdomar och barn som skvätter och plaskar, utan det enda som hördes var mina taktfasta simtag och skön musik från högtalarna. I bastun är jag oftast helt ensam och inte heller i duschen brukar det vara någon trängsel. Ett perfekt sätt att starta upp dagen på.
Igår kväll var jag dessutom på ett yoga-pass, så nu är det bara för mig att ta mig till F&S i helgen för ett gympa-pass, så är mitt mål nåt vad det gäller träning den här veckan. 

6 kommentarer:

 1. Jaa, morronsim är underbart! I småstaden där jag håller till öppnar badet för morronsim tisdagar och fredagar. Officiellt öppnar det 07, men badhuschefen brukar komma tidigt och släppa in oss vid 6:30. Då är det ett gäng trogna stamkunder som står på trappen och trampar i väntan på att komma in. Vintertid kan det nog se ganska kul ut, termobyxor med baddräkten under. Ja, för man sparar ju minst två minuter på att ha baddräkten på hemifrån, det är en vända i 25m bassängen. ;)
  Egentligen skulle jag simma imorrn, men den här veckan har jag haft ont i halsen så jag avstår. Vågar inte ta risken att bli sjuk så här nära uppkörning. :)
  /Trollmamma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då får vi hoppas att det inte är nån förkylning på G, utan att du håller dig frisk. Krya!

   Radera
 2. Så skönt det låter att starta morgonen på det viset! Gjorde din goda äpplepaj med mandel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att höra att någon faktiskt lagar något av alla mina recept :) Nåja, inte mina direkt, eftersom jag inte knåpar ihop dem själv, men ur min receptsamling iaf.

   Radera