och vem tant Frida är kan du läsa HÄR
Tant Fridas skära potatissallad
4-6 portioner
1 kg potatis (fast sort)
2-3 inlagda rödbetor
2 msk finhackad gul lök
Ett knippe persilja
1-2 krm salt
2 msk kapris
2 dl majonnäs
1 dl vispgrädde, ovispad
Gör så här
Koka potatisen
Låt den bli kylskåpskall
Skala och tärna den
Hacka rödbetorna i små bitar
Finhacka persiljan
Blanda samman potatis, rödbetor, lök, persilja och kapris
Rör ihop majonnäs, salt, grädde och en sked rödbetsspad
Blanda försiktigt ihop alla ingredienser
Låt stå ett par timmar i kylen innan servering
Garnera med persilja vid servering
Garnera med persilja vid servering
Vilken spännande potatissallad.den vill jag testa😊
SvaraRaderaTycker jag du ska :)
Radera