torsdag 2 juni 2016

Dagens - sprödbakad torskfilé med färskpotatis och kall romsås

Körde den lätta vägen idag med fryst färdigpanerad fisk i ugn, skrubbad färskpotatis och en snabbt hoprörd romsås. 
Middagen åts sedan ute på altanen i sommarvärmen :) Härligt när gränsen mellan ute och inne försvinner och trädgården blir som ett stort extra rum att vara i.                                                                    
                                                                                            Njuter!!


Sprödbakade torskfiléer
Färskpotatis

Kall romsås
0,5 rödlök, finhackad
2 msk dill, hackad
2 dl creme fraiche
0,5 dl majonnäs
3 msk stenbitsrom

Gör så här
Stek torskfiléerna i ugn enligt förpackningen 
Skrubba och koka potatisen
Rör ihop ingredienserna till romsåsen

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar