Hur gott som helst!!
Ljummen mathavresallad gjord på stekt lök, paprika, körsbärstomater och färsk basilika. Toppad med salladslök och granatäpple och med stekt halloumi till.
Mums!
Grekisk mathavresallad
4 portion
1,5 dl mathavre (3 dl kokt)
2 skivad röd lök
2 strimlad paprika
Salt
Svartpeppar
1 kruka basilika
400 g körsbärstomater, delade
4 skivad salladslök
Granatäppelkärnor
Oliver
Till servering
ca 400 g skivad och stekt halloumi
Gör så här
Koka mathavren enligt anvisning på förpackning
Fräs lök och paprika ett par minuter i olja
Salta och peppra
Tillsätt basilika och tomater, låt dem bli varma
Vänd ihop blandningen med mathavren
Servera med salladslök, granatäppelkärnor och oliver
Recept från boken 5:2 för kvinnor |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar