Passade på igår att rensa kylen när jag lagade middag.
Lök, paprika och morot sjöng på sista versen och
mango chutneyslattarna stod bara och tog plats.
Detta rördes ihop med nötfärs och räckte både till middag och matlådor.
Några bönlasagneplattor som låg och skramlade i sin förpackning och
fetaost och mangorajasås som var kvar från helgens middagar fick
bli tillbehör och topping på köttfärsröran.
Köttfärsröra med morot, paprika och mango chutney
6 portioner
500 g nötfärs
1 gul lök, finhackad
1 morot, grovriven
1 röd paprika, tärnad
3 msk mango chutney
1 tsk salt
3 krm svartpeppar
2 tsk oregano
Smulad fetaost
Bönpasta
Gör så här
Låt färsen steka ihop med lök, morot och paprika
Salta och peppra
Tillsätt mango chutney och oregano
Koka bönpastan enligt anvisningar på förpackningen
Toppa köttfärsröran med smulad fetaost och mangorajasås
även den en rest från helgen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar