Välkommen!

Välkommen!

fredag 6 april 2018

Goda tillbehör till grillat


Planerar ni möjligtvis att starta upp grillsäsongen i helgen?
Vi tände grillen på annandagen och grillade fläskkarré. Det var ju ingen direkt värme ute men solen sken och man fick en feeling för vad som komma skall. 
Ljumma grillkvällar med rosé i glasen... Åh, vad jag längtar efter att få vara ute mer. Älskar när gränsen mellan ute och inne försvinner och jag kan använda trädgården som ett extra rum. Sa jag att jag längtar!!?
Till det grillade förra helgen lagade jag hasselbackspotatis och så rensade jag kylen på lite av varje. En slatt creme fraiche blandades med sweet chilisås och en nypa salt, en ledsen purjolök fick gå på grillen en stund, äpplen som sjöng på sista versen använde jag i en sallad med rostade solrosfrön, en skvätt olja och vinäger och lite fetaost.

I morgon är det meningen att jag ska delta på ett yogaevent ute i Kolmårdsskogarna. Yogastudion jag tränar på ordnar med heldag på Vildmarkshotellet.  Yoga mellan 8:00-13:00 och efter det lunchbuffé och Spa. 
Jag har dock valt att bara vara med fram till 13:00, då jag inte fick med mig någon som sällskap. Känns så där att luncha och Spa:a "ensam". Men att yoga i fem timmar "ensam" är däremot helt ok, då är man ju ändå helt inne i sig själv. 
Men min förkylning och hosta har ännu inte gett med sig, så tyvärr kanske jag inte kan åka :( 

Önskar er en fin fredag och trevlig helg. Kram Birgitta

1 kommentar:

  1. Vad synd att du inte kunde vara med på yogan.Vad mysigt att ha det på Vildmarkshotellet:)
    Jag var på ett event igår och yogade tre timmar:)
    Ha det gott och krya på dig
    Kram Milla

    SvaraRadera