Björnbär med havresmul, en enkel och spröd efterrätt
där du varvar havresmul med vaniljkvarg och björnbär i
glas.
1 dl havregryn
2 msk rörsocker
2 msk smör
2 dl björnbär
2 msk rörsocker
2 msk smör
2 dl björnbär
(eller andra bär)
2 dl vaniljkvarg
2 dl vaniljkvarg
Gör så här
Fräs havregryn med rörsocker i smör i en kastrull några minuter tills det fått lite färg
Fräs havregryn med rörsocker i smör i en kastrull några minuter tills det fått lite färg
Bred ut fraset på ett bakplåtspapper och låt svalna
Varva björnbär och vaniljkvarg med havrefräset i små glas
Servera genast
Låter smarrigt och ändå lite nyttigt. Ha en fin kväll Kram Pernilla
SvaraRaderaLägger sig som bomull i magen efter en god middag 🤗
Radera