Wow, så härligt solens strålar värmde igår. Ljuvligt!
Efter en skön promenad längs strandkanten satt jag vid husväggen och njöt på klassiskt vårvis med näsan i vädret och mungiporna högt uppdragna mot öronen :)
Men rätt snart försvann solen bakom träden :( och det var bara att fortsätta med dagen och laga middag. En krämig fiskgratäng med kokosmjölk, lime och sambal oelek och till det wokade grönsaker och jasminris.
Recept för 4
Lägg 4 torskryggfiléer i en ugnsform.
Salta och peppra med vitpeppar.
Vispa samman en burk kokosmjölk med saften från 1 lime, 1 tsk sambal oelek,
Vispa samman en burk kokosmjölk med saften från 1 lime, 1 tsk sambal oelek,
1 tsk salt, 1 krm vitpeppar och 1 krm svartpeppar.
Smaka av och häll över torsken.
Baka torsken i ugn i 175 grader i ca 20 minuter.
Hetta upp en stekpanna med rapsolja och stek
Smaka av och häll över torsken.
Baka torsken i ugn i 175 grader i ca 20 minuter.
Hetta upp en stekpanna med rapsolja och stek
300 g strimlad pak choi, 250 g
broccoli i mindre bitar och buketter,
2 strimlade salladslökar och 1
strimlad röd paprika.
Salta och peppra.
Servera torsken med de wokade grönsakerna, jasminris och lime.
Servera torsken med de wokade grönsakerna, jasminris och lime.
Önskar er en bra start på veckan!
Och ett skönt sportlov för er som har det, med eller utan snö.
Ha de'!
Helt i min smak
SvaraRaderaHa det gott
Kram Milla
Åh så gott!! Helt i min smak med!!
SvaraRaderaHär blev det också fisk idag!
Kram Jenny