Alltså, hur många knäckiga rabarberpajer har jag inte bakat under
åren!?
Och så finns det inte ett enda recept här på bloggen...
Men
ordningen är nu återställd :)
1 liter skivade rabarber
125 g smör, rumsvarmt
2 dl vetemjöl
2 dl havregryn
1,5 dl rårörsocker
0,5 dl ljus sirap
Till servering
Vaniljsås
Gör så här
Sätt ugnen på 200°.
Lägg rabarbern i en pajform.
Blanda smör, mjöl, havregryn och socker till en grynig deg.
Ringla sirapen över rabarbern och smula över degen.
Grädda i mitten av ugnen ca 30 min.
Åh det är så gott! Känns lite sommarfeeling hos dig idag!
SvaraRaderaKram Kajsa
Man får ta vara på solchanserna :)
RaderaGott jag bakade en paj igår med kokos, mandelmassa och rabarber. Blev riktigt bra. Kommer på bloggen inom kort. Kraaaam Pia
SvaraRaderaLåter gott! Jag håller utkik efter receptet :)
Radera