Torsk med kål och purjolök har jag aldrig lagat, vad jag minns.
Har du?
Det var gott iallafall!
600 g torskfilé
2 dl grädde
1 tsk dijonsenap
1 vitlöksklyfta
2 purjolökar
1 spetskålshuvud
1 tsk maizena
500 g potatis
0,5 knippe gräslök
salt och peppar
Gör så här
Koka upp grädden och smaka av med dijonsenap,
pressad vitlök, salt och peppar.
Red grädden en aning med maizena.
Skär torsken i munsbitar
och lägg i en ugnsfast form.
Salta och peppra fisken.
Skär purjolöken i fina skivor och skölj ordentligt.
Skär spetskål och
blanda med såsen och purjolöken
och fördela över fisken.
Tillaga i ugnen i 175 grader i ca 25–30 minuter.
Servera med kokt potatis eller potatismos.
Recept på potatismos.
Toppa med klippt gräslök.
My family loves cod and this looks delish!
SvaraRaderaPinned!
Cod is really a nice fish for cooking!
RaderaThanks for the visit :)