Klyftpotatis med avokado och tonfiskröra. 🥑 Ett lättlagat recept, perfekt som lunchtips.
Tonfiskröra
Häll av olja/vatten från 1 burk tonfisk.
Blanda tonfisken med 1 dl crème fraiche.
Smaksätt med 2 msk majonnäs, 1 krm sambal oelek,
en halv finhackad rödlök och 1 tsk dijonsenap.
Smaka av med salt och svartpeppar.
Blanda tonfisken med 1 dl crème fraiche.
Smaksätt med 2 msk majonnäs, 1 krm sambal oelek,
en halv finhackad rödlök och 1 tsk dijonsenap.
Smaka av med salt och svartpeppar.
Rostad potatis
Värm ugnen till 200 grader.
Skala potatis och skär i klyftor
Lägg potatisklyftorna på en
bakplåtsklädd plåt.
Tillsätt rapsolja och salt efter smak.
Blanda om
ordentligt och rosta i ugn ca 35-40 min
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar