Avokadosås 🥑 ett lättlagat och matigt tillbehör.
Idag serverad till grillad kyckling och sallad.
Mosa två avokado och blanda med saften från en citron.
Finhacka en gul lök och blanda med avokadon och 3 dl gräddfil.
Krydda med 1 tsk örtsalt.
Smaka av med salt och svartpeppar.
Finhacka en gul lök och blanda med avokadon och 3 dl gräddfil.
Krydda med 1 tsk örtsalt.
Smaka av med salt och svartpeppar.
Servera till en sallad.
Tomat- och sojabönssallad
4 portioner
125 g frysta sojabönor
250 g tomater i olika färger
4 salladslökar
1 röd paprika
150 g sugersnaps
140 g babyspenat
50 g granatäppelkärnor
50 g granatäppelkärnor
1 msk olivolja
1 lime, saften
Salt
Peppar
Gör så här
Tina sojabönorna.
Tärna tomaterna och paprikan.
Strimla salladslöken.
Dela sugersnapsen i mindre bitar.
Blanda allt det skurna med babyspenat och olivolja.
Smaksätt med pressad limejuice.
Smaka av med salt och peppar.
Strö över granatäppelkärnor.
Tärna tomaterna och paprikan.
Strimla salladslöken.
Dela sugersnapsen i mindre bitar.
Blanda allt det skurna med babyspenat och olivolja.
Smaksätt med pressad limejuice.
Smaka av med salt och peppar.
Strö över granatäppelkärnor.
Avokado är verkligen så gott. Härlig sallad du bjuder på. Kram Pia
SvaraRadera