Eftersom magen är lite i olag försöker jag tänka på att laga och äta skonsamt,
så idag blev det fisk i ugn med kokt ris till.
4 portioner
500
g
torskrygg
Salt och peppar
Persilja- och citronsås
2 dl matlagningsgrädde
1 msk fiskfond
25 g persilja
0,5 st citron
2 krm salt
2 krm vitpeppar
Salt och peppar
Persilja- och citronsås
2 dl matlagningsgrädde
1 msk fiskfond
25 g persilja
0,5 st citron
2 krm salt
2 krm vitpeppar
Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg fisken i en ugnsfast form.
Salta och peppra fisken.
Vispa samman grädde, fond, hackad persilja,
pressad citron, salt och peppar.
Häll över fisken och laga i ugn ca 20 min.
Servera med kokt potatis eller ris.
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg fisken i en ugnsfast form.
Salta och peppra fisken.
Vispa samman grädde, fond, hackad persilja,
pressad citron, salt och peppar.
Häll över fisken och laga i ugn ca 20 min.
Servera med kokt potatis eller ris.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar