Fetaost och kryddig korv är huvudingredienserna i denna sallad som går utmärkt att servera som huvudrätt. Droppa senapsdressing över och servera med nybakt pestobröd till.
300 g kryddig korv
1 msk smör
80 g ruccolasallad
300 g vindruvor
200 g fetaost
Senapsdressing
1 tsk fransk senap
1 msk flytande honung
2 msk vitvinsvinäger
0,5 dl olivolja
salt och peppar
Gör så här
Skär korvarna i slantar och
stek dem i en stekpanna med smör.
Lägg på hushållspapper att rinna av och svalna.
Skölj och torka ruccolan.
Dela vindruvorna i en salladsskål.
Smula över fetaost.
Blanda senap, honung och vinäger i en skål.
Vispa ner oljan. Smaka av med salt och peppar.
Droppa dressingen över salladen och servera den bredvid.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar