En lättare middagsrätt med lätt rökt och syrligt isterband att ta till om man varit ute en hel dag. Förbered gärna så hinner salladen safta till sig och smakerna sätta sig ordentligt.
Vill man istället äta isterband med potatismos med en ännu enklare sallad till, gjord på äpple, smörgåsgurka, rödbeta, lök och persilja, så hittar man det receptet här.
Gillar du isterband?
4 st isterband
300g spetskål
2 dl creme fraiche
1 äpple
1 salladslök
3-5 msk bostongurka
salt, peppar, persillade, lökpulver
Gör så här
Strimla kål och salladslök och tärna äpplet fint.
Blanda med crème fraiche och bostongurka.
Smaka av med salt, peppar, persillade och lökpulver.
Stek korven på svag värme, den blir god av att steka länge.
Isterband är en av mina favoriträtter. Gärna med stuvad blomkål men ditt recept låter gott. Kraaam Pia
SvaraRadera