Efter all god påskmat så blir det något snabbt och enkelt till kvällsmat idag, nämligen en räkgryta. Till det serverar jag ris och vitlöksbröd.
Räkgryta
4 portioner
1 klyftad gul lök
1 tärnad röd paprika
2 pressade vitlöksklyftor
3 tsk curry
0,5 msk olja
3 dl creme fraiche
1dl vatten
3 msk mango chutney
500 g handskalade räkor
0,25 tsk salt
0,25 tsk svartpeppar
Till servering
Ris el pasta
Gör så här
Stek lök, paprika, vitlök och curry i olja i kastrull,
utan att det tar färg
Häll på creme fraiche, vatten och mango chutney
Låt koka 2 minuter
Vänd ner räkorna
Smaka av med salt och peppar
Servera direkt med ris el pasta
Ha nu en fortsatt god och glad påskhelg!!
Vad gott det låter, med mango chutneyn i med :)
SvaraRaderaSmakar utmärkt!!
SvaraRadera