fredag 12 april 2013

Fyllda fläskrullader och potatisgratäng

Så var det fredag - igen! Veckorna rusar på i en väldig fart, tycker jag. Själv ska jag jobba hela helgen men jag hoppas att alla ni som är lediga har en fin helg att se fram emot. Om ni fortfarande funderar på vad ni ska ha till middag i helgen så föreslår jag rullader och potatisgratäng.
 
Fyllda fläskrullader och potatisgratäng
4 portioner 
 
 4 skivor benfri kotlettrad (ca 500 g)
Salt
Vitpeppar
Smör eller olja
Fyllning
3 dl kesella
1,5 dl grovriven cheddarost
 1 dl grovriven västerbottenost
 1,5 tsk örtsalt
3-4 msk ajvar
 1,5 dl hackad röd paprika
1 dl grovriven zucchini
 
 
Gör så här
Lägg ut köttskivorna på arbetsbordet
Klappa ut dem med handflatan
Salta och peppra
Blanda ihop alla ingredienserna till fyllningen
 Lägg en rejäl klick fyllning på varje köttskiva
Rulla ihop dem till rullader, fäst eventuellt med tandpetare Bryn dem hastigt runt om i en stekpanna
Späd med lite vatten ca 1-2 dl vatten och
efterstek cirka 20 minuter under lock på svag värme
 

Till servering

Trevlig helg alla,
vare sig ni jobbar eller är lediga!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar