tisdag 14 januari 2014

Rostat bröd, vita bönor i tomatsås och stekt bacon på en brunch

Rostat bröd, vita bönor i tomatsås och stekt bacon passar fin, fint som mellanmål eller kvällsmat, eller som en av flera rätter på en brunch.
Vita bönor i tomatsås
4 portioner

500 g tärnade tomater
1 tsk worcestershiresås
1 tsk farinsocker
0,5 urkärnad, finhackad chili
1 burk sköljda stora vita bönor (400g)
Salt
Svartpeppar

Till servering
Bacon
Rostat bröd

Gör så här
Lägg tomater, worcestershiresås, farinsocker och
 chili i en kastrull
Låt koka på svag värme i ca 5 minuter, rör då och då
Häll i bönorna och låt det bli varmt
Smaka av med salt och peppar
Servera direkt med stekt bacon och rostat bröd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar