4 portioner
4 kycklingfiléer
1 dl Sweet hot chilisås
Citron
Smör
Sesamfrön
Till servering
Ris
Sweet chilisås
Gör så här
Låt munsbitar av kycklingfilén ligga och
marineras i Sweet hot chilisås och
en skvätt citron i minst 30 minuter
Stek sedan bitarna i smör så de får rejält med färg
(Såsen gör så de blir krispigt kolaliknande på utsidan)
Strö över sesamfrön
Skala och skär blandade grönsaker i bitar
(se det som ett tillfälle att rensa kylen på grönsaker som passerat bäst före datum)
Fräs grönsakerna på ganska hög värme,
men stek dem inte allt för hårt
Börja med morot och broccoli som behöver längst tid
Lägg efter hand i lök, paprika, kål, squash
Salta och peppra efter smak
Skala och skär blandade grönsaker i bitar
(se det som ett tillfälle att rensa kylen på grönsaker som passerat bäst före datum)
Fräs grönsakerna på ganska hög värme,
men stek dem inte allt för hårt
Börja med morot och broccoli som behöver längst tid
Lägg efter hand i lök, paprika, kål, squash
Salta och peppra efter smak
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar