Kycklinggryta med svamp
4 portioner
400 g kycklingfiléer
200 g färsk svamp
2 morötter
2 dl Milda Cuisine fraiche Karl Johansvamp
1 dl vatten
Salt
Svartpeppar
Gör så här
Skär kyckling och svamp i bitar
Skala och strimla morötter
Bryn kyckling och svamp i en gryta
Salta och peppra
Tillsätt morötter, vatten och creme fraiche
Låt koka ca 5 minuter
Matvetesallad
4 portioner
3 dl matvete
2 tomater
1 rödlök
1 dl hackad persilja
0,5 dl olivolja
0,5 dl citronsaft
Salt
Gör så här
Koka matvetet enligt anvisning på paketet
Skär tomater, rödlök och persilja fint
Blanda med matvetet
Häll över olivolja och citronsaft
Smaka av med salt
400 g kycklingfiléer
200 g färsk svamp
2 morötter
2 dl Milda Cuisine fraiche Karl Johansvamp
1 dl vatten
Salt
Svartpeppar
Gör så här
Skär kyckling och svamp i bitar
Skala och strimla morötter
Bryn kyckling och svamp i en gryta
Salta och peppra
Tillsätt morötter, vatten och creme fraiche
Låt koka ca 5 minuter
Matvetesallad
4 portioner
3 dl matvete
2 tomater
1 rödlök
1 dl hackad persilja
0,5 dl olivolja
0,5 dl citronsaft
Salt
Gör så här
Koka matvetet enligt anvisning på paketet
Skär tomater, rödlök och persilja fint
Blanda med matvetet
Häll över olivolja och citronsaft
Smaka av med salt
Nice. Ska salladen vara varm eller kall
SvaraRaderaJag brukar låta matvetet svalna något innan jag blandar i tomaten, så tomaten inte blir allt för mjuk i eftervärmen, men salladen ska ändå vara ljummen, tycker jag.
RaderaSmarrigt😊
SvaraRadera