tisdag 16 maj 2017

Köttfärsröra med morot, paprika och mango chutney och bönpasta


Passade på igår att rensa kylen när jag lagade middag.
Lök, paprika och morot sjöng på sista versen och 
mango chutneyslattarna stod bara och tog plats.
Detta rördes ihop med nötfärs och räckte både till middag och matlådor.
Några bönlasagneplattor som låg och skramlade i sin förpackning och 
fetaost och mangorajasås som var kvar från helgens middagar fick 
bli tillbehör och topping på köttfärsröran.



Köttfärsröra med morot, paprika och mango chutney
6 portioner

500 g nötfärs
1 gul lök, finhackad
1 morot, grovriven
1 röd paprika, tärnad
3 msk mango chutney
1 tsk salt
3 krm svartpeppar
2 tsk oregano
Smulad fetaost 
Bönpasta

Gör så här
Låt färsen steka ihop med lök, morot och paprika
Salta och peppra
Tillsätt mango chutney och oregano
Koka bönpastan enligt anvisningar på förpackningen
Toppa köttfärsröran med smulad fetaost och mangorajasås


Köttfärsröran serverades sedan med en quinoasallad
även den en rest från helgen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar