Välkommen!

Välkommen!

måndag 17 juli 2017

Tidig morgon i FinlandDet blev tidig uppstigning i lördags när vi skulle åka hem från Finland. 
En riktigt kylig morgon med trolsk stämning var det med dimmorna som låg täta över sjönKunde inte låta bli att ta några bilder...


Under veckan i Finland har vi hälsat på mannens finska släkt och umgåtts med hans tre syskon med familjer. En hel del badande och bastande blev det med sjön så nära. 
16 stycken var vi som delade stuga och trots skrikande barn, trotsiga tonåringar och snarkande vuxna så var vi alla sams när vi åkte hem :)


Men nu avbryter jag för lite vardag igen. Tre veckor ska jag arbeta innan jag avslutar sommaren med två veckors semester på Gotland. De veckorna tror jag kommer bli riktigt avkopplande, utan några måsten, spetsat med en hel del utflykter till små pärlor på ön. Har ni kanske några tips på utflyktsmål jag inte får missa?Hoppas ni har det bra där ute i Sommarsverige!

Kram Birgitta

2 kommentarer:

 1. Jag har många tips från Gotland ska försöka under veckan att börja skriva ner dessa. Vet inte riktigt i nu läget hur jag ska börja. Ska jag ha tema restauranger, raukar m,m
  Vad vill du veta?
  Tips så kan jag börja med det
  kram Milla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vad vill jag veta...
   Raukarna har jag nog sett de flesta av, men jag vill gärna besöka mysiga gårdsbutiker, handelsträdgårdar och caféer ute på landsbygden, typ Krusmyntagården. Har du varit där?
   Annars är det fina picknickställen och natursköna cykel-och vandringsleder som lockar.
   Och har du tips på några restauranger med det där lilla extra så tas de också tacksamt emot :)

   Radera